Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (3.07 secunde)
Nu-i vorba, parintele ramane un sprijin - cat il tin si pe el puterile - chiar si in conditiile in care copilul in cauza nu mai este de mult minor, ba chiar si-a intemeiat propria familie.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Cu toate ca ne-am fi dorit sa va informam cu privire la modul in care s-a derulat "lupta" pentru ocuparea fotoliului de presedinte al PD Zalau, care s-a dus intre Radu Capilnasiu si Mircea Ghiurco, actualul presedinte al PD Salaj, Viorel Stanca, aflat la...
Pentru ca, in urma controalelor efectuate de la Bucuresti la Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, nu s-au descoperit nereguli, directorul Ionel Ciunt nu a putut fi eliminat de la conducerea DSVSA Salaj.
Compania Bechtel a inceput lucrarile la realizarea tronsonului din Autostrada Transilvania ce se afla pe teritoriul judetului Salaj. ... "Am primit aliniamentul pentru viitoarea autostrada de la Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi si, asa cum era prevazut in grafic, am inceput lucrul la autostrada si pe teritoriul judetului Salaj.
Invazie de bani falsi in Capitala! ... Initial, in Centrul Vechi se plasau in special bancnote mari, de 100 si 200 de lei. Era vorba despre romi, femei cu fuste si gabori mustaciosi cu palarii largi, care apareau dimineata, la ora 10.00, cand comerciantii deschideau localurile din Centrul Vechi.
Doi tineri salajeni sunt cercetati in stare de libertate, de catre politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al IPJ Salaj, pentru punerea in circulatie a unor bancnote falsificate, infractiune care se pedepseste cu inchisoare cuprinsa intre 3 si 12 ani.
Exista mai multe tipuri de schizofrenie, astfel ca semnele si simptomele variaza. ... - credinte care nu se bazeaza pe realitate (delir), cum ar fi credinta pacientului ca cineva unelteste impotriva lui - halucinatii auditive sau vizuale (pacientul aude si vede lucruri care nu exista);
Senatorul PD Marius Marinescu a tensionat din nou dezbaterile din Senat cu o initiativa referitoare la eliminarea pasapoartelor diplomatice pentru rudele unor categorii de demnitari, in a carei sustinere a invocat si unele "suspiciuni" legate de faptul ca acestea ar putea introduce in tara droguri.
150 de pachete cu droguri au fost gasite pe litoralul bulgaresc. ... In total, in Romania si Bulgaria, au fost gasite 310 pachete.
Apoi, Miron Mitrea a devenit secretarul executiv al partidului, obtinand 576 de voturi, fata de 469 ale lui Victor Ponta si 388 ale Ecaterinei Andronescu.
PNL-PD Salaj, batalia pentru ocuparea sefiei partidului se va da intre Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga. ... Liderul PD Salaj, Viorel Stanca, nu ne ascunde faptul ca intentioneaza sa mai candideze pentru functia de presedinte al democratilor salajeni.
Daca Partidul Democrat s-a hotarat sa se transforme intr-un partid de centru-dreapta, Partidul Umanist din Romania si-a schimbat "palaria", luand o alta denumire, si anume Partidul Conservator (PC).
Pentru a treia oara, in mod public, cu ocazia Conventiei Nationale a PD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a lansat propunerea unei fuziuni intre democrati si liberali.
Dupa recenta demisie a lui Ovidiu Muresan din functia de director al Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj, ieri, s-a vehiculat ideea ca un alt director de institutie ar fi renuntat la functia pe care o detine. Este vorba de directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, Ionel Ciunt.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
Directorul executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii (C.J.P.) Salaj, Laurentiu Patiu, ne-a informat, in cadrul unei conferinte de presa, despre modificarile aduse de OUG 148/2005, privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.
Posesorii de autovehicule din judetul Salaj sunt nevoiti ca la verificarea in baza de date a Registrului Auto Roman (RAR) Salaj sa achite suma de 85,40 lei drept taxa pentru identificarea vehiculului, mentionarea filtrului de particule in cartea de identitate a vehiculului (CIV) si verificarea in baza de date a autoturismului.
Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
google-analytics.com